• V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Kasus Proyek

Kasus Proyek

Pabrik sing apik - teknologi inti kanggo sistem kasebut

Teknologi Modul (60 sel umpamane)

PolyBrystalline MBB

daya modul 270 ~ 280W

Monocrystalline MBB PERC

daya modul 275 ~ 300W

Monocrystalline MBB

daya modul 275 ~ 290W

MBB N-monocrystalline jinis

daya modul 280 ~ 360W

Kaca monocrystalline kaping pindho kaca

daya modul 270 ~ 290W