• V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Konverter

  • 10 kw hibrid telung fénverter

    10 kw hibrid telung fénverter

    Karakteristik: ■ Wektu ngalih / mateni kothak <10ms Ukuran induktif <3.3kw Sambung 100% mbukak ora seimbang ing modhél kothak Off Widget voltase baterei 200V-800v Adopt IP65, cocog kanggo lingkungan sing atos kayata dhuwur, suhu, dhuwur, dhuwur operasi kadhemen lan jangka panjang terus lan dipercaya. Urip sing dirancang nganti 25 taun. ■ Ndhukung kothak sing disambungake lan grid kanthi mateni; Kanthi fungsi manajemen energi, dhukungan operasional otonom ...
  • 5kw-hybrid-inverter-sheet Phase-Data Tunggal

    5kw-hybrid-inverter-sheet Phase-Data Tunggal

    Karakteristik: ■ Wektu / mateni kothak swit <10ms; Beban induktif <1.2kw; Bobot entheng tambahan <25kg kanggo instalasi luwih gampang; ■ level pangayoman IP65, cocog kanggo lingkungan sing angel kayata dhuwur, suhu dhuwur, selesma dhuwur, lan operasi sing dipercaya lan jangka panjang. Urip sing dirancang nganti 25 taun. ■ Ndhukung kothak-disambungake lan mateni ora bisa diganti; Kanthi fungsi manajemen energi, nyengkuyung operasi otonomi tanpa pengendalian tanpa EMS. ■ Kanthi flexib ...