• V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Kualitas & sertifikat

Kualitas & sertifikat

Kualitas minangka pakulinan. Projek-projek kudu mbutuhake produk sing dipercaya sing bisa nguji wektu, loro-lorone saka desain desain lan finansial .Komponen karo para industri, produk Reeco Logic duwe rekaman trek sing bisa dipercaya lan kinerja sing apik. Reeco Logic ngetrapake kontrol kualitas ketat ing saben langkah produksi produk. Reeco Logic nyedhiyakake garansi 25 nganti 30 taun, sing dadi garan daya linier sing mimpin industri.
Kita nindakake kontrol kualitas lengkap. Sistem QC ing saindenging kabeh rantai nilai, kabeh langkah yaiku pemantauan nyata-wektu.
1. Nguatake kontrol kualitas. Panel solar kudu ngliwati pirang-pirang tes kayata penampilan, kinerja listrik lan kinerja struktural 100%.
2. sertifikasi kontrol kualitas, kanthi peralatan kontrol kualitas sing paling maju, proses ati-ati, metode, ditampa lan personel profesional.
3. Kontrol kualitas cerdas, kontrol kualitas kanthi cerdas, pemantauan nyata kabeh peralatan lan proses, panyimpangan ing njaba setelan bakal dielingake utawa dilereni kanthi otomatis.
4. Kontrol kualitas adhedhasar data. Kabeh data kontrol kualitas bakal direkam, disambung lan disimpen ing jaringan lan pusat uji kanggo analisa lan pelacakan ing mangsa ngarep.


Wektu kirim: Jan-28-2019