• V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Wisata Pabrik

Wisata Pabrik

Produksi Produsen cerdas banget

Jiangsu Reeco Logic Co, Ltd

"nggawe jagad sing luwih apik"

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapasitas taunan 10MW / Wong / Taun

Produksi aliran-line lengkap

Pabrik cerdas - kendali sistem kontrol cerdas

Industri biaya tenaga kerja paling apik

Wiwit ngadeg, grup kasebut wis setya R&D babagan produk sing beda lan lingkungan.