• V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

1

Jiangsu Reeco Logic  Co, Ltd minangka salah sawijining produsen modul solar paling inovatif ing saindenging jagad. Nawakake macem-macem produk kanggo installers PV: modul solar, inverters, sistem pemasangan fotovolta, sistem konsumsi mandiri, mobilitas, pemantauan instalasi pv lan aksesoris. Perusahaan Reeco Logic nyebarake produk srengenge lan adol solusi lan layanan kasebut menyang basis pelanggan, macem-macem komersial, omah lan komersial ing China, Jerman, Italia, Spanyol, Prancis, Belgia, Uni Arab lan negara liya lan wilayah liyane.

 

Fokus ing sistem energi saka sumber, panyimpenan, transmisi, distribusi lan konsumsi, Jiangsu Reeco Logic nduweni bisnis inti saka energi sing resik, distribusi energi, data amba lan layanan nilai tambah energi. Salajengipun, bisnis pilar kasebut kalebu peralatan fotovolta, panyimpenan energi, transmisi & distribusi, aparat voltase rendah, terminal cerdas, pangembangan piranti lunak lan otomatisasi kontrol. Kanthi berkembang dadi perusahaan platform, Reeco Logic nyedhiyakake paket solusi energi kanggo institusi umum, pangguna industri lan komersial lan pangguna akhir, kanthi nggawe ekosisi operasi energi cerdas regional.

 

 

 

 

 

Jiangsu Reeco Logic wis tekan dodolan taunan 10 milyar USD ing taun 2019, kanthi luwih saka 1000 karyawan lan bakal duwe anak perusahaan ing Eropa. Kabeh mau ndadekake Reeco Logic dadi mitra profesional kanggo pemasang PV. Kanggo saben pelanggan lan saben proyek, saka omah kulawarga nganti taman surya. Tim sales lan teknis sing dilatih bakal seneng njawab kabeh pitakon babagan topik fotovoltaik. Mangerteni kita lan deleng dhewe yen kita minangka mitra sing cocog kanggo sampeyan! Nelpon, nulis e-mail utawa ngunjungi kita ing pabrik kita. Kita ngarep-arep nggarap sampeyan.