Pabrik lan supplier China 370W ~ 385W | Luck Solar
  • V (0 ~ `3`UA7`N4K @ 7% YS} (} V

Produk

370W ~ 385W

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

portofolio produk:

Daya listrik : 370W ~ 385W

Max. voltase sistem : 1500VDC

Ukuran : 2018 x 998 x 30 mm / 79.45 x 39.29 x 1,18 ing

Kekandelan pigura : 30 mm / 1,18 ing

Kekandelan kaca : 2,5 mm / 0,098 ing

Dawane kabel : Potret: 350 mm (13.78 ing) Landskap: 1200 mm (47.24 ing)

158.75 (390 ~ 400) 1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita