• V(0~`3`UA7`N4K@7%YS}(}V

Produk

158.75 (390W ~ 400W)

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

158.75 (390W ~ 400W)

portofolio produk:

Power range : 390W ~ 400W

Max. voltase sistem : 1500VDC

Babagan : 2038 x 1010 x 30 mm / 80.24 x 39,76 x 1,18 ing

Kekandelan pigura : 30 mm / 1,18 ing

Kekandelan kaca : 2,5 mm / 0,098 ing

Dawane kabel : Gambar: 350 mm (13.78 ing) Landskap: 1200 mm (47.24 ing)

158.75(390~400)1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita